VH Projects

Energetische huis reiniging

19 september 2024
Energie πŸŒ€ Alles bestaat uit energie en heeft een invloed op jou… Hoorde jij al van 𝒂𝒂𝒓𝒅𝒔𝒕𝒓𝒂𝒍𝒆𝒏, π’˜π’‚π’•π’†π’“π’‚π’…π’†π’“π’” & π’†π’π’†π’Œπ’•π’“π’π’Žπ’‚π’ˆπ’π’†π’•π’Šπ’”π’„π’‰π’† π’”π’•π’“π’‚π’π’Šπ’π’ˆπ’†π’?
π‘Ίπ’π’‚π’‘π’†π’π’π’π’”π’‰π’†π’Šπ’…, 𝒐𝒏𝒓𝒖𝒔𝒕, π’„π’π’π’„π’†π’π’•π’“π’‚π’•π’Šπ’†π’‘π’“π’π’ƒπ’π’†π’Žπ’†π’, π’‰π’π’π’‡π’…π’‘π’Šπ’‹π’, π’‰π’šπ’‘π’†π’“π’‚π’„π’•π’Šπ’—π’Šπ’•π’†π’Šπ’•,… het zijn maar enkele klachten die kunnen ontstaan wanneer deze stralingen zich onder, in en rond jouw huis bevinden.  Bij een Feng Shui analyse is het zeker heel waardevol om ineens ook deze geopatische belasting na te gaan. De straling is niet zichtbaar, maar kan wel een verstorende invloed hebben op jouw lichaamsprocessen waardoor heel wat vervelende klachten kunnen ontstaan.
 
Het goede nieuws is dat we deze straling wel kunnen aanpakken ☺️ Met behulp van de biotensor kunnen we de straling opsporen en ontstoren, helaas geeft dit meestal slechts een tijdelijk effect, omdat we er telkens opnieuw aan blootgesteld worden. Maar als na ontstoring jouw klachten verbeteren, dan kan je er wel baat bij hebben om dit geregeld te herhalen!
 
Verder kan er in jouw huis ook nog andere “energetische rommel” aanwezig zijn die een heel sterke invloed op jou kan hebben. Denk maar aan achtergebleven energie en emoties van bezoekers en/of vorige bewoners, of van een 2de hands item dat je in huis haalt, of na een heftige ruzie of gebeurtenis in huis.  Ook deze energiebalans kan gemeten worden. Met de biotensor meet ik de Bovis-waarde oftewel de energetische waarde van je huis.  De restenergieΓ«n en achtergebleven emoties kan ik voor jou afvoeren, zodat je met een energetische schone lei kan starten!*
 
Voor jouw fysieke, mentale, emotionele, spirituele en energetische gezondheid is het van vitaal belang om jouw omgeving, je huis, in balans te brengen zodat de positieve energie goed kan stromen Γ©n jou kan ondersteunen in je welzijn. En daar help ik jou heel graag bij πŸ’Ÿ
 
* Denk jij dat je in huis last hebt van verdwaalde zielen, enz..  Dit opsporen en zuiveren behoort niet tot mijn specialisatie, maar ik kan jou wel doorverwijzen naar ervaren professionele collega! 
Posted in DesignTags: